Elx

Un home confessa haver esquarterat la seva dona a Elx i haver-ne llençat el cadàver en quatre contenidors

La Policia Nacional ha trobat el cadàver esquarterat d'una dona a les escombraries, a Elx, al Baix Vinalopó. El cadàver ha aparegut repartit en diversos contenidors. Poc després, la policia ha detingut el marit de la víctima, que ha confessat el crim i ha explicat on eren les parts del cos de la víctima que encara no s'havien localitzat. El jutjat que investiga el cas ha decretat el secret del sumari.

Actualitzat
L'home ha confessat haver matat i esquarterat la seva dona a Elx, després de ser detingut com a sospitós pel cas. L'arrestat, de 49 anys, ha intentat mentir als agents quan li han preguntat per la seva possible relació amb la mort de la dona, de 35 anys. La Policia Nacional l'ha detingut per les "incongruències" del seu testimoni i poc després, a les dependències policials, l'home s'ha desmuntat i ha confessat els fets.

L'home ha reconegut aleshores que era l'autor del crim, i fins i tot ha explicat en quin contenidor d'escombraries eren les parts del cos de la víctima que encara no havien estat localitzades pels agents.

Els fets es van descobrir cap a les 16.00 hores d'ahir, quan tres persones que furgaven entre els contenidors del barri del Pla d'Elx van trobar la cama d'una dona a l'interior d'una bossa.
Anar al contingut