Barcelona

Un home apunyala la seva companya a Barcelona

Un home de 54 anys ha apunyalat la seva companya, una dona de 42 anys, que ha pogut fugir del seu agressor i refugiar-se en un bar, on la Guàrdia Urbana ha detingut el maltractador. Juan Ramon F.M. ha confessat els fets i ha explicat que ha comès l'agressió contra la seva parella perquè "havia perdut els nervis". Els fets han tingut lloc a primera hora de la tarda al número 3 del carrer Santa Àgata, al barri de Gràcia, on l'home ha intentat matar la seva parella amb una navalla. La dona, en un descuit de l'agressor i després d'haver rebut una punyalada, ha pogut fugir fins a un bar al costat del portal del seu domicili.

Actualitzat
Els veïns que han presenciat els fets han alertat la Guàrdia Urbana, una de les patrulles de la qual ha arribat al lloc de l'agressió i ha vist que hi havia a la porta del bar un home amb un braç ple de sang i que duia una navalla a la mà. A l'interior del bar s'estava la dona, amb una ferida d'arma blanca a l'abdomen i sagnant de manera abundant.

Mentre arribava l'ambulància, els agents han intentat convèncer el presumpte maltractador, que es trobava "en un gran estat d'excitació i nervis", que deixés l'arma, tal com consta a les diligències policials.

El presumpte agressor ha respost als agents: "Si voleu la navalla, me l'haureu de treure per la força".

Per aquest motiu, els policies han demanat reforços, i quan aquests han arribat, l'agressor s'ha ensorrat anímicament, ha canviat la seva actitud i ha deixat caure la navalla a terra confessant que la dona agredida era la seva dona i que ho havia fet perquè "havia perdut els nervis".

La dona, Natalia V.V., ha estat ingressada a l'Hospital del Mar amb una única ferida d'arma blanca inguinoabdominal amb pronòstic reservat.

L'agressor, Juan Ramon F.M., de 54 anys, ha estat arrestat i posat a disposició dels Mossos d'Esquadra.
Anar al contingut