Copa del Rei

Un "hat-trick" de Messi dóna el triomf al Barça al Calderón (1-3)

El Barça ha guanyat 1-3 al camp de l'Atlètic de Madrid i ha deixat la seva eliminatòria de vuitens de Copa vista per a sentència. Una jugada de fantasia entre Messi i Alves ha permès a l'argentí obrir el marcador en el minut 12. Messi també ha fet el 0-2 en transformar un penal, que ha significat l'expulsió d'Heitinga. Amb deu homes, els d'Aguirre han escurçat distàncies amb un cop de cap d'Ujfalusi en el minut 69. Però, ha tornat a aparèixer Leo Messi que ha fet l'1-3 definitiu i ha arrodonit una nit inoblidable amb un "hat-trick".

Maradona per fi ha pogut veure jugar Lionel Messi i l'argentí no ha desaprofitat l'oportunitat de demostrar qui és el millor jugador del món. La primera jugada que ha enllaçat amb Alves ha estat letal. En el minut 13 ha arribat el 0-1, després d'una excel·lent passada d'esperó del brasiler. Guardiola tornava a evidenciar que no hi ha cap detall que se li escapi ni quan aplica les rotacions. Valdés a Barcelona i Pinto desfent qualsevol pilota que s'acostava a l'àrea. Keita ha estat un dels jugadors més incisius i ha estat a punt de fer el segon. L'Atlètic de Madrid ha anat perdent l'oremus a mesura que passaven els minuts i només ha pogut aturar el Barça en la primera part amb faltes de targeta.

La segona part ha estat un monòleg de Messi. En el minut 10 ha provocat un penal i l'expulsió d'Heitinga, i un minut després l'ha transformat en el 0-2. Amb un home menys, Ujfalusi ha donat aire als d'Aguirre amb l'1-2 a la sortida d'un córner i Pinto ha salvat l'empat a un quart d'hora del final. Però encara faltava la millor versió de Messi. En la jugada prèvia al tercer gol ha driblat mig Atlètic, però la pilota ha acabat al travesser. L'argentí ha certificat el seu "hat-trick", en el minut 33, en una jugada que ha finalitzat amb una rematada amb la cama dreta. Un gol que ha permès a Messi marxar del Vicente Calderón amb una ovació en ser substituït. Amb la Lliga encarrilada, el Barça acaba el dia de Reis amb un peu als quarts de final de la Copa.