Alcarràs

Un guàrdia civil dedica el temps lliure a recórrer les carreteres en moto per denunciar-ne el mal estat

Un guàrdia civil de trànsit apassionat per les motos dedica el temps lliure a recórrer les carreteres per detectar les que es troben en mal estat i denunciar-ho. I és que les condicions en què estan les vies són un factor que influeix a l'hora de tenir un accident, però arreglar-les és una decisió política. Per això Juan Carlos Toribio es dedica a fer informes de l'estat deplorable en què estan algunes vies.

Actualitzat

Juan Carlos Toribio és guàrdia civil de trànsit. La moto és la seva passió, però també la seva feina, i tota la vida ha viscut la tragèdia dels accidents de caserna en caserna. En les seves hores lliures, ja fa més de dos anys que analitza totes les carreteres espanyoles al mil·límetre i denuncia, en nom de la Mútua Motera, les diferents administracions per deixadesa.

Toribio alerta que hi ha moltes vies que no estan ben senyalitzades o que tenen l'asfalt molt deteriorat, i avisa que només és una qüestió de diners. És per això que reclama a les autoritats que es posin les piles i s'incrementin les partides pressupostàries dedicades a millorar la xarxa viària.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut