El xalet de Pablo Iglesias i Irene Montero a Galapagar (Idealista)
El xalet de Pablo Iglesias i Irene Montero a Galapagar (Idealista)
Galapagar, Madrid

Un grup relacionat amb VOX penja una pancarta a la casa d'Iglesias i Montero

El grup anomenat Cañas por España explica a Twitter que ha volgut "decorar" la casa amb el text "Welcome refugees and ocupas"

Actualitzat

Un grup de joves relacionats amb VOX que s'agrupen amb el nom de Cañas por España van posar aquest diumenge una pancarta al xalet que han comprat el líder de Podem, Pablo Iglesias, i la seva parella, Irene Montero, portaveu del partit al Congrés de Diputats, a la localitat de Galapagar. A la pancarat s'hi llegeix "Welcome refugees & ocupas", benvinguts refugiats i ocupes.

 

El grup ha publicat l'acció a les xarxes socials, on diu que han volgut "ajudar en la decoració del nova casassa".

"Hem pensat que una rèplica del cartell que vau obligar a posar a l'ajuntament de Madrid os podria agradar"

La compra d'aquesta casa ha aixecat polèmica fins al punt que ha obligat Iglesias i Montero a posar el seu càrrec a disposició de les bases de Podem, que decidiran en una consulta si la parella ha d'abandonar la primera línia política.

La pancarta es refereix a les que pengen en algunes façanes d'edificis municipals de Madrid, com el Palau de la Cibeles, seu de l'ajuntament governat per Ahora Madrid.

La pancarta ha estat unes hores penjada a la tanca de la casa d'Iglesias i Montero i després s'ha posat en una rotonda propera.

La pancara porta la firma del grup: unes cerveses i la bandera espanyola.

ARXIVAT A:
Unides PodemPablo IglesiasVox
Anar al contingut