Els ultradretans s'han manifestat davant la seu de l'ANC (David Àngela)
Els ultradretans s'han manifestat davant la seu de l'ANC
Barcelona

Un grup d'ultradreta es manifesta davant l'ANC i agredeix un jove a Gràcia

Els manifestants s'han encarat amb conductors i han agredit un jove al barri de Gràcia de Barcelona

Actualitzat

Un grup de persones d'extrema dreta s'han anat a manifestar davant la seu de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), al carrer Marina de Barcelona. Amb banderes espanyoles i alguna de catalana i de Barcelona, han cridat consignes a favor de la unitat d'Espanya i de la Guàrdia Civil. Al final, han agredit un jove al barri de Gràcia.

La manifestació ha començat a la seu de l'ANC. Allà, els independentistes han respost als ultradretans amb el cant d'"Els segadors" i "Passi-ho bé".


Els Mossos d'Esquadra d'antiavalots han arribat per impedir moments de tensió, separant els dos grups, que anaven cridant consignes. Els manifestants també han encès bengales i han estripat estelades. 

 

Fins que al cap d'una hora els ultradretans han marxat cap a la caserna de la Guàrdia Civil de la Travessera de Gràcia, amb la música de l'himne espanyol. Durant el camí, hi ha hagut insults i escopinades als conductors que no podien circular.


Un cop allí han cridat consignes de "No estáis solos" i "Puigdemont a prisión", entre altres. Els Mossos s'hi han desplaçat per protegir la caserna. S'han repetit els insults i les actituds agressives a periodistes, mossos i independentistes.

Agressió a un jove que cridava independència

Al final de la manifestació, un dels manifestants ha agredit un jove. La víctima ha cridat a favor de la independència i alguns dels manifestants l'han anat a buscar i l'han perseguit fins que un d'ells l'ha agredit:

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut