Mollet del Vallès

Un grup d'indignats increpa i persegueix l'alcalde de Mollet del Vallès després d'apujar-se el sou

Un grup d'uns 300 indignats ha increpat i perseguit l'alcalde de Mollet del Vallès, el socialista Josep Monràs, durant gairebé dos quilòmetres. Els incidents han passat després que el consistori de la ciutat hagi aprovat la polèmica pujada dels sous dels diputats i del mateix alcalde.

Actualitzat
La decisió de Monràs d'incrementar els salaris del consistori ha aixecat molta polseguera. Segons van publicar alguns mitjans, l'alcalde va proposar a tots els partits polítics augmentar el seu sou i el de la resta de regidors, però el grup d'Inciativa no hi va estar d'acord. La seva intenció era aprovar que el seu sou passés de 59.000 euros bruts anuals a 78.000.

A causa del rebombori que va provocar la notícia, però, l'alcalde va haver de rectificar i va explicar que la seva remuneració seria la mateixa que l'any 2007, abans que s'apliqués la reducció del 10% com a mesura d'austeritat. Un total de 65.000 euros que suposen una pujada de sou d'un 10%, cosa ha desfermat la polèmica entre alguns veïns del municipi.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut