Passatgers fent cua a l'Eurostar
Centenars de passatgers s'han quedat atrapats durant hores en cinc trens d'alta velocitat Eurostar
Londres

Un grup d'immigrants bloquegen l'Eurotúnel i centenars de passatgers hi queden atrapats

Els combois han quedat aturats el temps que la policia ha trigat a localitzar els immigrants a les vies de l'estació de Calais i evacuar-los

RedaccióActualitzat

Centenars de passatgers s'han quedat atrapats durant hores a bord de cinc trens d'alta velocitat Eurostar, a causa del bloqueig, per part d'un grup d'immigrants, de les vies del túnel que travessa el canal de la Mànega.

Tres dels trens han aconseguit arribar a destinació, a Londres, a primera hora del matí, mentre que els altres dos han hagut de fer marxa enrere fins als seus punts de partida, a Londres i París, segons ha informat la companyia Eurostar.

Els combois han quedat aturats durant el temps que la policia ha trigat a localitzar els "intrusos", tal com els han definit els agents, a les vies de l'estació de Calais i evacuar-los.

Els passatgers d'un dels trens amb destinació a Londres han explicat que se'ls va demanar que estiguessin en silenci i escoltessin el so de les persones que intentaven enfilar-se al comboi. Un helicòpter amb un focus va sobrevolar el tren, mentre els guàrdies recorrien la via buscant els immigrants.

Amb l'electricitat tallada, els passatgers es van estar a les fosques durant gairebé quatre hores. Alguns passatgers també han explicat que la calor va augmentar, a l'interior dels vagons, i que costava de respirar.

Les persones localitzades a l'interior del túnel intentaven arribar al Regne Unit, un trajecte perillós que han intentat milers de refugiats des de començaments d'any.

 

Anar al contingut