Pancarta de suport a Pablo Hasél penjada de la seu del PSC a Lleida
Pancarta de suport a Pablo Hasél penjada de la seu del PSC a Lleida

Un grup de suport a Pablo Hasél irromp a la seu del PSC a Lleida

El PSC denuncia amenaces, insults i empentes a les tres treballadores que hi havia a les dependències

Actualitzat

Un grup de suport al raper Pablo Hasél ha entrat per la força a la seu del PSC de Lleida per penjar al balcó de l'edifici una pancarta en què es demana l'absolució del cantant. El PSC denuncia amenaces, insults i empentes a les tres treballadores que hi havia a les dependències. Els Mossos han obert una investigació.

 

 

Segons denuncia el PSC, els fets han passat aquest matí quan una quinzena de joves hi han accedit aprofitant l'entrada d'altres persones que volien informació per afiliar-se al partit.

El primer secretari del PSC a les comarques de Lleida, Òscar Ordeig, ha assegurat que els assaltants han intimidat, insultat i empentat les tres treballadores que hi eren en aquell moment, una de les quals està embarassada.

"Hi ha hagut intimidació, hi ha hagut empentes de persones molt cobardes que han entrat a la seu del partit i han fet empentes, s'han enfrontat, han insultat les treballadores del partit. Uns covards, una conducta totalment intolerable, delictiva i que evidentment hem posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra."

El PSC ja ho ha denunciat als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació.

El PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran denuncia l'assalt que ha patit la seu del partit a la capital del Segrià per part d'una quinzena de brètols, integrants de la plataforma en defensa del raper Pablo Hasél.

El col·lectiu ha aprofitat l'entrada d'altres persones per entrar a l'edifici per la força i intimidant les treballadores que s'hi trobaven en aquell moment.

Mentre algunes d'aquestes persones "ocupants" esperaven a la recepció de la seu del PSC a Lleida, altres han increpat les treballadores davant l'oposició d'aquestes que circulessin per les dependències. Concretament, una de les empleades ha patit intimidació i amenaces directes per part d'alguns d'ells.

L'objectiu del grup era sortir al balcó de l'edifici i penjar una pancarta per reclamar l'absolució del raper.

Com a conseqüència de la violació de l'espai privat i les coaccions patides, el PSC presentarà la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra.

ARXIVAT A:
PSC
Anar al contingut