Palamós

Un grup de menors de Palamós no poden viatjar a Itàlia perquè no portaven l'autorització dels pares

El capità del creuer ha decidit que no podien embarcar i la seixantena de menors s'han quedat sense poder fer el viatge d'estudis

RedaccióActualitzat

Uns seixanta estudiants de Batxillerat de Palamós s'han quedat aquest dissabte sense viatge d'estudis. Havien d'agafar un creuer que els portaria a Itàlia, però el capità, la màxima autoritat del vaixell, ha decidit que no embarcaven perquè no tenien l'autorització per viatjar a l'estranger.

L'agència que els va organitzar el viatge els va dir que amb el passaport n'hi havia prou. Però la Guàrdia Civil els ha explicat, avui, que cal un permís dels pares, certificat pels Mossos d'Esquadra. De totes maneres, la Guàrdia Civil els ha comentat que és molt habitual que no es porti cap mena de paper, sobretot en els viatges que els nois fan en autocar. Però, en aquesta ocasió, el capità del vaixell ha actuat de manera estricta i ha volgut complir la llei escrupolosament.

Pares i professors de l'escola Vedruna de Palamós han estat més de sis hores intentant convèncer el capità. Els pares han portat tota la documentació signada. Però faltava el certificat dels Mossos d'Esquadra i, per tant, el capità s'ha mantingut en tot moment inflexible. Els nois s'han quedat a terra veient com el vaixell marxava sense ells. Ara, els estudiants esperen tenir una nova oportunitat per viatjar al llarg del curs escolar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut