La capçalera de la manifestació contra el desallotjament de La Carboneria.
La capçalera de la manifestació contra el desallotjament de La Carboneria.
Barcelona

Un grup de manifestants ataca caixers automàtics i al seu de Barclays durant la marxa contra el desallotjament de La Carboneria

Més de 1.500 persones persones s'han manifestat aquest dimecres al vespre pel centre de Barcelona, en contra del desallotjament de l'edifici ocupat al barri de Sant Antoni. En el transcurs de la manifestació hi ha hagut actes vandàlics contra diversos caixers automàtics i contra la seu de l'entitat financera Barclays del carrer Sepúlveda

RedaccióActualitzat

Més de 1.500 persones s'han manifestat aquest dimecres al vespre pel centre de Barcelona, en contra del desallotjament de l'edifici ocupat de La Carboneria. Els manifestants s'han concentrat a la plaça Universitat a dos quarts de nou del vespre i després s'han dirigit per la Gran Via fins a l'edifici que ha estat desnonat, enmig d'un desplegament considerable de dotacions dels Mossos d'Esquadra.

La manifestació ha transcorregut amb normalitat però, en acabar, un reduït grup ha trencat vidres, ha fet pintades i ha cremat contenidors. Entre aquesta actes vandàlics, s'han atacat diversos caixers automàtics i la seu de l'entitat financera Barclays del carrer Sepúlveda al crit de "Qui sembra la misèria, recull la ràbia!". Precisament, Barclays és l'entitat propietària de l'immoble desocupat. Quan la manifestació ha arribat davant La Carboneria, alguns dels manifestants han llençat objectes contra la façana de l'edifici.

Els Mossos han avisat que intervindrien i els protestants s'han dispersat pels carrers. Enmig d'aquesta dispersió hi ha hagut episodis de crema de contenidors i de llençament de nombrosos objectes. Diverses furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra han intervingut i els agents han carregat contra els manifestants.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut