Iraq

Un grup armat segresta més d'un centenar de funcionaris iraquians mentre Al-Qaeda amenaça de matar els quatre ostatges russos

Un grup d'homes armats han segrestat més de 100 treballadors del Ministeri d'Indústria iraquià, segons fonts dels serveis de seguretat de Bagdad. El segrest s'ha produït en una localitat propera a la capital. Al-Qaeda, d'altra banda, ha amenaçat avui de matar els quatre empleats de l'ambaixada russa segrestats dilluns. El grup exigeix a Rússia que es retiri de la República de Txetxènia, de majoria musulmana, i que alliberi tots els presoners d'aquesta religió.

Actualitzat

El segrest ha tingut lloc quan els autobusos anaven a recollir els treballadors com fan habitualment a les dependències de les fàbriques de l'antic complex militar-industrial i que actualment controla el Ministeri d'Indústria.

Segons sembla, el grup d'homes armats han arribat a bord de cinc minibusos i han entrat, en grups de quatre o cinc homes, a cadascun dels autobusos amb els treballadors a dins i se n'han anat en direcció desconeguda.

El segrest s'ha conengut tan ràpidament perquè els ocupants d'un dels autobusos han aconseguit recuperar el control del vehicle i escapar-se del segrest. Els treballadors han anat fins al centre de Bagdad on han alertat les autoritats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut