Actualitat blaugrana

Un golàs de Ronaldinho dóna la victòria al Barça contra el Milan

Ronaldinho amb un golàs des de fora l'àrea ha donat la victòria al Barça en el partit de tornada contra el Milan (1-2). Els blaugrana han tornat a fer un gran partit i, tot i que els italians han estat els que s'han avançat al marcador, han acabat sumant els tres punts. Xevtxenko ha marcat el primer gol del partit en una jugada de contraatac, però Eto'o abans del descans ha empatat el partit. El Barça ho ha donat tot sobre el terreny de joc, i el crack brasiler ha trobat la recompensa i ha donat la victòria al seu equip. Ara Barça i Milan tenen 9 punts.

El jugador portuguès del Barça Deco ha disposat de la primera ocasió de perill. La jugada l'ha començat Belletti per la banda dreta i ha acabat amb una centrada al segon pal que el portuguès ha rematat de cap, però la pilota ha sortit fregant el pal esquerre del porter del Milan. L'equip italià ha advertit de la seva perillositat en el contraatac. El Milan s'ha acostat perillosament per primer cop en el minut 10. Ha estat en una jugada ràpida que ha iniciat Xevtxenko per la banda dreta. Serginho ha centrat perquè Kaká des del centre de l'àrea xutés fluix a les mans de Valdés. Només 7 minuts després Xevtxenko ha aprofitat una excel·lent passada de Pirlo a l'esquena de la defensa blaugrana que el davanter ha aprofitat per fer el primer gol del partit. A la jugada següent Kaká ha estat a punt de marcar el segon. Ronaldinho ho ha intentat amb un fort xut des de fora de l'àrea, però la pilota ha sortit desviada de la porteria de Dida. Aquest ha estat un avís per al Milan ja que, en el minut 37, el Barça ha empatat el partit. Ho ha fet en un moment psicològicament important, abans de la mitja part. La jugada del gol ha estat molt bonica. Xavi ha fet una bona passada a Eto'o fins a l'àrea que el camerunès ha aprofitat per igualar el partit. Aquest gol ha animat el Barça que ha disposat de més ocasions. Eto'o n'ha tingut una de clara, però el seu xut ha sortit desviat. A la segona part el Barça ha estat clarament superior. Els blaugrana han dominat el ritme de partit i han tingut la possessió de la pilota, però com en els últims partits el gol no arribava. Deco, de falta, ha posat a prova Dida, que no ha pogut blocar la pilota, i Xavi ha estat a punt de marcar però el porter italià ha pogut refusar la pilota. Una altra vegada Deco ho ha intentat amb un xut des de fora l'àrea, però Dida ha pogut enviar la pilota a córner. El Barça ha posat l'espectacle i era l'equip que tenia més ocasions. Quan més pressionava l'equip blaugrana ha arribat el gol. Rijkaard ha donat entrada a Larsson per Márquez en una arriscada aposta que ha trobat el seu fruit. Ha estat, no podia ser un altre, Ronaldinho qui ha engaltat un fort xut amb la cama esquerra que ha superat el porter Dida i ha donat la victòria al seu equip. Amb el Camp Nou embogit, Larsson ha estat a punt de marcar el tercer, però el marcador ja no s'ha tornat a moure. El Cèltic guanya el Xakhtar En l'altre partit del grup F, el Cèltic ha guanyat a casa per la mínima el Xakhtar Donetsk. Tots dos tenen punts, mentre que Milan i Barça en sumen nou.