Hoquei herba

Un gol d'or d'Inyaki Freixa permet a l'Atlètic Terrassa derrotar el Club de Campo per 3-2

No serà fins diumenge quan es conegui el campió de la Divisió d'Honor d'hoquei herba després que aquesta tarda l'Atlètic Terrassa s'hagi imposat al Club de Campo per un ajustat 3-2. Un gol d'or Inyaki Freixa a l'inici de la segona part de la pròrroga ha permès als homes de Roger Pallarols igualar a un l'eliminatòria després de veure com els madrilenys empataven un 2-0 favorable als locals en una gran segona meitat i forçaven el temps extra. Finalment, però, Freixa ha decantat l'enfrontament i deixa obert el desenllaç del campionat. El partit es podrà seguir en directe a Esport3 i Esport3.cat a partir de les 12.25 hores.

Actualitzat
Ni la pluja que ha obligat a endarrerir la celebració del segon partit de la final de la Divisió d'Honor ni la qualitat del Club de Campo han pogut evitar que l'Atlètic Terrassa forcés el partit de desempat en l'eliminatòria pel títol de Lliga.

Catalans i madrilenys es jugaran el títol diumenge al migdia després que aquest dissabte els primers derrotessin els segons a Can Sala per un ajustat 3-2. Els grocs han començat molt encertats de cara a gol i al descans ja dominaven per 2-0 gràcies a les dianes de Miki Delàs i Inyaki Freixa. El Club de Campo, però, ha reaccionat de manera brillant i ha pogut igualar en transformar dos penals córner. Amb el 2-2 s'ha arribat a la pròrroga i no ha estat fins al minut 79 quan de nou Freixa ha pogut decantar l'enfrontament amb un gol d'or que força el tercer partit de desempat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut