Un gol de Terry tomba el Manchester United i deixa el Chelsea més líder de la Premier (1-0)

El Chelsea s'ha fet fort al bastió de Stamford Bridge i ha aprofitat la seva fortalesa com a local per reforçar-se a la primera plaça de la Premier League després de derrotar el Manchester United per 1-0. Un gol de Terry a un quart d'hora per al final ha desequilibrat un tens enfrontament que, fins al moment, no havia trobat cap dominador clar. Malgrat que els diables vermells han buscat l'empat a la desesperada, els "blues" no han deixat escapar els tres punts i ja sumen onze victòries consecutives com a locals.

La Premier League comença a tenyir-se de blau després que aquest diumenge el Chelsea hagi derrotat el Manchester United a Stamford Bridge per 1-0.

Un gol de cap de John Terry quan quedaven 15 minuts per al final ha permès els de Carlo Ancelotti derrotar els de Ferguson per la mínima. L'aparició del capità dels "blues" ha fet decantar un tens i igualat enfrontament en què els diables vermells han pagat molt cara la seva falta d'encert. Malgrat la insistència de Rooney, el United no ha pogut batre Cech i veu com cau relegat a la tercera posició del campionat anglès.