Primera divisió

Un gol de Domoraud en temps afegit dóna a l'Espanyol la primera victòria a Montjuïc

La sort, que en tantes ocasions havia girat l'esquena a l'Espanyol aquesta temporada, ha canviat de sentit amb el Sevilla. Els de Luis Fernández han guanyat el partit (1-0) amb un gol de Domoraud en temps afegit. El joc de l'Espanyol, sense ser excel·lent, ha millorat respecte a altres partits i l'equip ha sumat la primera victòria de la temporada a Montjuïc. A més, els blanc-i-blaus han jugat la mitja hora final amb 10 jugadors, per l'expulsió de Lopo. El retorn de Soldevilla també ha donat més consistència a l'eix de la defensa.

Feia setmanes que els espanyolistes no tenien motius per celebrar res. Els blanc-i-blaus han hagut d'esperar fins a finals de novembre per aconseguir la primera victòria a l'Estadi Olímpic. Ha estat en la 12a. jornada del campionat. Luis Fernández va presentar un equip amb moltes novetats, com el jove Hèctor, Velamazán o Fresno. Però semblava que el joc no millorava. L'equip continuava tenint problemes per crear perill, però, en canvi, la presència de Soldevilla va donar més ordre i consistència a la defensa. Lopo continua tenint un rendiment irregular. Dos cops de colze li van costar l'expulsió, en el minut 20 de la segona part. I va ser a partir d'aquí quan més bon futbol va fer l'Espanyol. No va tenir ocasions clares per marcar, però, en el minut 90, una falta centrada per Iván de la Peña, que feia poc que havia entrat, la va rematar de manera impecable Domoraud. Un cop de cap, gairebé des de la frontal de l'àrea, que va fer inútil l'estirada del porter andalús i que va deixar el Sevilla sense marge per reaccionar. Sembla que la lliga acaba de començar per a l'Espanyol, amb gairebé tres mesos de retard, però encara no hi ha res perdut. Per exemple, la jornada que ve, els blanc-i-blaus han de visitar l'Albacete, un rival directe en la lluita per evitar el descens.