Hoquei patins

Un gol d'Aleix Esteller a 37 segons del final dóna el títol de la Copa de la Cers al Noia Freixenet (4-3)

El Noia Freixenet s'ha proclamat campió de la Copa CERS d'hoquei patins després de guanyar el Breganze italià per 4 a 3 a la final disputada a la localitat de Forte dei Marmi. Un gol d'Aleix Esteller a falta de 37 segons del final ha desfet l'empat i ha donat el títol als catalans.

El Noia Freixenet s'ha proclamat campió de la Copa CERS d'hoquei patins després de guanyar el Breganze italià per 4 a 3 a la final disputada a la localitat de Forte dei Marmi. Un gol d'Aleix Esteller a 37 segons del final ha desfet l'empat i ha donat el títol als catalans.

El partit ha estat molt equilibrat i a la mitja part s'hi ha arribat amb un empat a un. El brasiler Cacau ha avançat el Breganze en el minut 5, però Joan Freixa, l'etern capità del Noia, ha equilibrat de nou el marcador en el minut 11 amb una rematada molt col·locada.

Remuntada catalana

A la segona part, en només un minut, l'equip italià semblava que havia deixat fora de combat el Noia. De nou Cacau, en els minuts 29 i 30, ha marcat dos gols més que posaven la final molt costa amunt per als catalans.

Però la reacció del Noia ha arribat al 36 amb un gol d'Aleix Esteller que feia tornar les esperances a l'equip català. Unes esperances que han crescut en marcar Marc Julià l'empat a 3 en el minut 39. I, quan només quedaven 37 segons per al final i el partit semblava abocat a la pròrroga, un gol agònic d'Aleix Esteller ha donat el títol al conjunt de Sant Sadurní.

Aquesta era la quarta final per al Noia Freixenet, que havia vençut la de la temporada 1997-98 i perdut el 1986-87 i en la 2000-01. Els catalans sumen el cinquè títol europeu del seu palmarès després de guanyar un altre CERS, una Supercopa d'Europa, una Recopa, i una Copa d'Europa.