Handbol

Un gol d'Albert Rocas en els últims segons dóna l'empat al Barça Borges a la pista del Kiel (28-28)

El Barça Borges ha pogut empatar a la pista del TKW Kiel gràcies a un gol "in extremis" d'Albert Rocas. Amb 28 a 27 per als alemanys a falta d'onze segons, l'extrem blaugrana ha marcat un gol que ha donat al Barça el seu primer punt a la Lliga de Campions. Davant els seus aficionat que omplien a vessar l'Sparkassen Arena, el Kiel ha dominat el joc i el partit gran part del temps. Els dos porters, Saric pel Barça i Omeyer pel Kiel, han estat els grans protagonistes de l'encontre. Després de perdre per 14 a 10 a la primera part, l'equip de Xavi Pascual ha aconseguit retallar les diferències a la segona. El gol en els instants finals d'Albert Roca, donen al Barça el seu primer punt a la màxima competició europea.

El Barça no ha pogut marcar el primer gol fins al minut sis del matx. I ho ha fet de penal, després que el porter del Kiel, Omeyer, ha aturat totes les aproximacions blaugranes fins llavors. El Kiel no ha pogut marxar en el marcador, i el primer quart d'hora del xoc ha estat molt igualat. Amb 8 a 8, el Kiel ha trencat el partit i ha agafat el primer avantatge significatiu (12-8). Els de Xavi Pascual han tingut enormes dificultats per batre Omeyer i només han pogut fer deu gols en la primera part (14-10).

Remuntada blaugrana

A la segona part, el Barça ha anat retallant les diferències, sobretot gràcies a la gran actuació del seu porter Saric. Els blaugrana han empatat el xoc a dos minuts del final (26-26). En un últim minut d'infart, el jugador visitant Filip Jicha, ha posat al Kiel novament per davant a falta de vint-i-tres segons (28-27). Però en l'atac següent, Albert Rocas ha establert l'empat definitiu. Després de la derrota en la jornada anterior de la Lliga de Campions, els de Xavi Pascual agafen aire amb aquest resultat.