Tucumán

Un futbolista argentí llança un gos contra la tanca durant un partit i és expulsat de l'equip

L'incident és va produir a la Lliga tucumana, una competició provincial, quan l'equip del jugador perdia després d'una remuntada del rival. Al gos no li va passar res i el futbolista ha demanat disculpes per l'acció. Però el seu club l'ha fet fora i ara tem que ningú el vulgui contractar.

RedaccióActualitzat
Va passar durant un partit de futbol corresponent a la Lliga tucumana, una competició provincial argentina. Un gos petit va entrar en el terreny de joc quan el marcador estava 2-1 i va obligar a aturar el partit. Aleshores, un jugador que estava a la banqueta després de ser substituït va agafar l'animal i el va voler fer fora del camp tirant-lo per sobre de la tanca. Però va fer curt i el gos va acabar impactant-hi abans de caure de nou al camp.

Les imatges, que són impactants, s'han difós per internet i han indignat l'opinió pública a l'Argentina. A l'animal no li passa res, almenys aparentment, ja que se'n va com si no hagués passat res. Però al futbolista l'increpen els jugadors i aficionats de l'equip rival. L'agressió al gos costa l'expulsió al futbolista.

Però la cosa no ha acabat aquí, perquè el seu club l'ha fet fora i a més a més ha perdut la feina. El futbolista està penedit per la seva acció i demana disculpes. Argumenta que es va posar nerviós després que l'equip rival els remuntés un 0-1 i que el que pretenia era que el joc es pogués reprendre. "Ningú volia treure'l i hi havia com 10 policies que se'n reien", ha afegit, després d'explicar que va intentar fer passar el gosset per un costat sense resultats.

"Em sento molt malament, no sé com demanar disculpes", ha assenyalat el futbolista, que s'ha quedat sense club. "La vergonya que sento és molt gran. No he sabut com explicar-li al meu fill, de tres anys, que va veure el vídeo i m'ha preguntat per què penjava un gos a la TV", ha assenyalat.

El jugador ha dit que ara tem que ningú el vulgui contractar mai més.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut