Un formatge amb aigua de mar i un cava amb etiqueta en 3D disseny de Custo, principals novetats del Fòrum Gastronòmic

Girona (ACN).- El Fòrum Gastronòmic de Girona és una cita que molts professionals del sector aprofiten per fer la presentació de nous productes. Enguany, els visitants han pogut conèixer el formatge marí de Mas Marcè, a Siurana d'Empordà, curat amb aigua de mar, un cava Torelló etiquetat amb un disseny de Custo Dalmau que es pot veure en 3D o unes confitures elaborades a Torrent (Baix Empordà) que incorporen ja el producte amb les què podrien ser maridades, com és el cas de la tomata confitada amb formatge de cabra o mongeta del ganxet confitada amb bacallà. La cuina andina de Gastón Acurio i les experiències de Carme Ruscalleda a Sant Pol, Barcelona i Tòquio han estat els plats forts en aquesta segona jornada.
Un formatge amb aigua de mar i un cava amb etiqueta en 3D disseny de Custo, principals novetats del Fòrum Gastronòmic

Un formatge amb aigua de mar i un cava amb etiqueta en 3D disseny de Custo, principals novetats del Fòrum Gastronòmic

Girona (ACN).- El Fòrum Gastronòmic de Girona és una cita que molts professionals del sector aprofiten per fer la presentació de nous productes. Enguany, els visitants han pogut conèixer el formatge marí de Mas Marcè, a Siurana d'Empordà, curat amb aigua de mar, un cava Torelló etiquetat amb un disseny de Custo Dalmau que es pot veure en 3D o unes confitures elaborades a Torrent (Baix Empordà) que incorporen ja el producte amb les què podrien ser maridades, com és el cas de la tomata confitada amb formatge de cabra o mongeta del ganxet confitada amb bacallà. La cuina andina de Gastón Acurio i les experiències de Carme Ruscalleda a Sant Pol, Barcelona i Tòquio han estat els plats forts en aquesta segona jornada.