Un Fiatc Joventut seriós s'enganxa de nou a la victòria davant el Lagun Aro (67-73)

En un partit molt igualat, en el qual no han pogut marxar en el marcador fins als últims minuts, els homes de Salva Maldonado han recollit una valuosa victòria a Sant Sebastià. Savané i Kuzmic, amb 12 punts cadascun, han contrarestat el bon partit dels locals Woods i Neto. La Penya aconsegueix així estabilitzar el seu balanç, amb 9 victòries i 9 derrotes, i mirar la segona volta de la lliga regular amb expectatives renovades.

En un partit molt igualat, en el qual no han pogut marxar en el marcador fins als últims minuts, els homes de Salva Maldonado han recollit una valuosa victòria a Sant Sebastià. Savané i Kuzmic, amb 12 punts cadascun, han contrarestat el bon partit dels locals Woods i Neto.

La Penya ha guanyat els dos últims partits i aconsegueix així estabilitzar el seu balanç amb 9 victòries i 9 derrotes, i mirar la segona volta de la lliga regular amb expectatives renovades.