Així ha quedat el microbús després de precipitar-se per un terraplè de 3 metres. (Foto: ACN)
Així ha quedat el microbús després de precipitar-se per un terraplè de 3 metres. (Foto: ACN)
Sant Cugat del Vallès

Un ferit menys greu i set de lleus en bolcar un microbús per un terraplè a la Floresta

Una persona ha resultat ferida menys greu i set persones més han quedat ferides lleus aquest dissabte en bolcar un microbús per un terraplè al barri de la Floresta de Sant Cugat del Vallès, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'accident ha tingut lloc poc després de dos quarts d'una del migdia a la plaça del Centre amb l'avinguda Mare de Déu de Montserrat, quan el vehicle ha sortit de la via i s'ha precipitat per un terraplè de tres metres d'altura.

Actualitzat
Els bombers han rebut l'avís a les 12.34 hores d'un accident d'un microbús que ha bolcat lateralment per un terraplè de tres metres a causa d'una topada lleu amb un vehicle que circulava en el sentit contrari.

Al vehicle hi anaven vuit persones, tres d'elles menors, i els equips d'emergències han hagut de treure un d'aquests passatgers per la finestra ja que havia quedat atrapat a l'interior de l'automòbil.

Dels vuit passatgers, set han resultat ferits de caràcter lleu, mentre que la persona atrapada ha tingut una fractura en una cama i ha estat evacuada amb l'ambulància dels Bombers a la Mútua de Terrassa. Per la seva banda, de la resta d'afectats, quatre també han estat traslladats a la Mútua de Terrassa, mentre que els altres tres han estat evacuats a l'Hospital de Terrassa.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i deu dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Per la seva banda, la Direcció General de Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya a causa de l'accident.

Anar al contingut