Salou

Un ferit lleu en un incendi a les obres del parc de Ferrari Land

Tres dotacions de bombers han treballat durant la nit per evitar que es revifés l'incendi, que ha cremat la façana de la torre Campanille i el sostre d'un teatre d'aquest futur parc d'atraccions que s'està construint al costat de Port Aventura

Actualitzat

Quinze dotacions dels Bombers han treballat en l'incendi que s'ha declarat a la zona de nova construcció de Ferrari Land. El foc, ara ja apagat, ha causat un ferit lleu amb cremades de primer grau i una altra persona ha sofert un atac d'ansietat.

El foc s'ha iniciat a les vuit del vespre i ha afectat la façana de 25 metres de la torre Campanille, encara en construcció, del futur parc temàtic. Cap a un quart de deu de la nit s'ha apagat l'incendi, que també ha cremat el sostre d'un teatre annex, però no l'interior de l'edifici.

El foc ha deixat imatges com les que mostra aquest vídeo enregistrat des de dins del parc, difós per Tarragona21.cat:

 

 

Ferrari Land té previst obrir al públic el mes d'abril vinent, quan s'iniciï la temporada del complex temàtic de Port Aventura, al costat del qual està ubicat. El parc ha assegurat que l'incendi no afectarà la data d'inauguració.

Anar al contingut