Viladecans

Un ferit greu en l'incendi d'un pis a Viladecans

Una persona ha resultat ferida greu en l'incendi d'un pis a Viladecans. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès també dues persones ferides lleus a causa de la inhalació de fum i dues amb una crisi d'ansietat.

RedaccióActualitzat
Una persona ha resultat ferida greu en l'incendi d'un pis a Viladecans, al Baix Llobregat, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Fins al lloc s'han desplaçat sis dotacions de Bombers, després de ser alertats al voltant d'un quart de nou del matí d'un incendi en un pis al carrer Guifré el Pilós. El foc afectava un pis de la tercera planta, dels quatre que l'immoble, i, com a mesura preventiva, han desallotjat tots els veïns de l'edifici del costat. Un quart d'hora més tard, els Bombers donaven el foc per controlat després que l'incendi hagués afectat tot el pis.

A causa del foc, una persona ha resultat ferida amb cremades de caràcter lleu i ha estat evacuada pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital de la Vall d'Hebron. El SEM, que ha traslladat quatre ambulàncies al lloc dels fets, ha atès quatre persones més dues de les quals han resultat ferides lleus arran de la inhalació de fum i evacuades a l'Hospital de Sant Boi i dues que han estat ateses per una crisi d'ansietat.
Anar al contingut