Vila-sana

Un ferit greu en l'esfondrament de tres magatzems a Vila-sana

Un noi ha quedat ferit greu en l'esfondrament de dues naus i part d'una tercera a Vila-sana. L'esfondrament ha afectat el sostre i part de les parets de les tres naus. Els fets han passat en uns magatzems situats al carrer Església.

RedaccióActualitzat
Un home ha quedat ferit greu en l'esfondrament de dues naus i part d'una tercera a Vila-sana, al Pla d'Urgell. Els fets han passat en uns magatzems situats al carrer Església. L'esfondrament ha afectat el sostre i part de les parets de les tres naus.

Les naus, que s'utilitzen per emmagatzemar-hi gra, tenien una superfície d'entre 1.000 i 1.500 metres quadrats. Com a mesura preventiva, el pas a la zona ha quedat restringit.

L'alcalde, Joan Ramon Sangrà, ha explicat a Catalunya Ràdio que en el moment de l'esfondrament hi havia uns operaris fent tasques de desinfecció. Sangrà ha dit que quan els operaris han sentit els "espetecs", han sortit tots, menys un noi que ha quedat atrapat dins.

El ferit ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Fins al lloc de l'esfondrament s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que conjuntament amb tècnics municipals fan tasques de revisió i inspecció per valorar els possibles danys estructurals de les naus. A més dels efectius dels Bombers, també s'han mobilitzat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.
Anar al contingut