El jove és enganxat pel toro per la camisa. (Foto: EFE)
Un jove és enganxat pel toro per la camisa. (Foto: EFE)
Pamplona

Un ferit greu al segon "encierro" dels Sanfermines

Un jove britànic està hospitalitzat per un traumatisme toràcic amb fractures múltiples

RedaccióActualitzat

El segon "encierro" dels Sanfermines ha estat ràpid i sense cap ferit de banya, però amb tres ferits per contusions, un d'ells greu. Un jove de 23 anys de la ciutat anglesa de Nottingham ha tingut un traumatisme toràcic amb fractures múltiples quan corria al carrer Estafeta. Un corredor japonès, també de 23 anys, ha tingut contusions al genoll i al colze drets. El seu pronòstic és lleu i ja ha rebut l'alta hospitalària. I un navarrès de 36 anys està en observació a l'hospital per un cop al costat. El seu estat és "menys greu".

A l'"encierro" d'aquest dimarts, els toros de la ramaderia sevillana de Dolores Aguirre han fet tot el recorregut en dos minuts i mig, igual que el d'ahir. La gran velocitat dels animals ha provocat topades amb diversos corredors, però ha estat net i ràpid.

El d'aquest dimarts ha estat un "encierro" menys complicat que el d'ahir, que va ser molt perillós. Hi va haver dos ferits greus, amb fractures i contusions, i un altre corredor va quedar ferit de banya en una cuixa, amb pronòstic menys greu.

Anar al contingut