Molins de Rei

Un ferit amb cremades a la cara per un incendi al seu pis, a Molins de Rei

El foc ha començat en una habitació del tercer pis de l'immoble, situat al número 3 del carrer Francesc Samaranch, i el fum ha afectat tot l'habitatge i la caixa de l'escala. L'incident també ha obligat a traslladar 6 veïns dels pisos superiors a l'Hospital Moisès Broggi com a mesura preventiva perquè presentaven símptomes d'intoxicació lleu per fum.

RedaccióActualitzat
Un home ferit amb cremades de primer i segon grau a la cara ha ingressat aquesta matinada a l'Hospital de la Vall d'Hebron, després que s'ha cremat el seu pis a Molins de Rei, al Baix Llobregat. Els bombers de la Generalitat han rebut l'avís cap a un quart de quatre de la matinada i l'han pogut extingir en mitja hora.

El foc ha començat en una habitació del tercer pis de l'immoble, situat al número 3 del carrer Francesc Samaranch, i el fum ha afectat tot l'habitatge i la caixa de l'escala.

L'incident també ha obligat a traslladar 6 veïns dels pisos superiors a l'Hospital Moisès Broggi com a mesura preventiva perquè presentaven símptomes d'intoxicació lleu per fum.
Anar al contingut