Bilbao

Un expresoner d'ETA critica De Juana Chaos per obstaculitzar el procés de pau amb la seva segona vaga de fam

El delicat moment que travessa el procés de pau a Euskadi podria estar començant a desgastar i a dividir alguns dels sectors implicats. És en aquest context que s'emmarca una carta escrita per un expresoner d'ETA que va ser company de De Juana Chaos, i que ha escrit la missiva a títol personal i sense donar a conèixer la seva identitat. Té paraules força dures per a l'etarra De Juana Chaos, a qui retreu que posi pals a les rodes al procés de pau.

Actualitzat

La direcció abertzale es mostra ara especialment preocupada perquè l'actual crisi en el procés de pau estigui provocant ja desànim i fins i tot, divisions en el col·lectiu de presos. En aquest sentit es veu aquesta carta feta pública aquest dilluns. Un expresoner d'ETA que va ser company de De Juana Chaos escriu al pres en vaga de fam per retreure-li amb molta duresa que estigui obstaculitzant amb els seus gestos el futur del procés obert. "No et consenteixo que enganyis i manipulis a ningú excepte a tu mateix i molt menys, un poble que vol una pau justa i costosa i uns joves que aniran a la presó per seguir les teves directrius", ha afirmat.

L'expresoner, que manté oculta la seva identitat, retreu també que De Juana reclami ara reduccions de pena quan abans hi estava en contra. L'autor de la carta s'acomiada donant suport a la negociació. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut