Londres

Un eurodiputat de l'UKIP està greu després de l'agressió en una reunió del partit

Es tracta de Steven Woolfe, un dels favorits per liderar el partit xenòfob britànic, que va aparèixer inconscient a terra

RedaccióActualitzat

Al Regne Unit, la lluita pel lideratge de l'UKIP, el partit antieuropeu i principal promotor del Brexit, ha arribat literalment a les mans. El principal aspirant a dirigir la formació ha hagut de ser hospitalitzat després de ser agredit per un company de files. Els fets han passat al Parlament Europeu, a la ciutat francesa d'Estrasburg. L'eurodiputat és Steven Woolfe, de l'UKIP, el partit britànic nascut per treure el Regne Unit de la Unió Europea. Els serveis d'emergència el van atendre arran del que tot apunta que ha estat una agressió -un cop de puny- per part d'un company de partit.

Woolfe, de 49 anys i que està ingressat a l'hospital i fora de perill, va ser notícia fa uns dies després d'admetre que havia estat a punt de passar-se a les files del Partit Conservador. Al cap de poc temps presentava candidatura i es convertia en favorit per liderar la formació, aprofitant que Diane James acabava de dimitir. Ho feia tan sols 18 dies després d'accedir al càrrec per substituir el polèmic euròfob Nigel Farage, que, un cop més, no acaba de marxar. Tot plegat, un vodevil que algunes veus dintre del partit alerten que és una mostra de la cultura d'abusos que impera en la formació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut