Un bomber rescata un grup de veïns afectats per l'incendi. (Foto: EFE)
Un bomber rescata un grup de veïns afectats per l'incendi. (Foto: EFE)
Sabadell

Un espectacular incendi obliga a rescatar els veïns d'un edifici amb grues a Sabadell

Un espectacular incendi obliga els Bombers de la Generalitat a rescatar amb grues vuit veïns d'un edifici del barri de Can Puiggener, a Sabadell. El foc s'ha declarat cap a tres quarts de quatre al segon pis d'un bloc situat al número 34 del carrer Archidona. No hi ha hagut cap ferit i, excepte els veïns del pis on ha començat el foc, la resta ja han pogut tornar a casa.

RedaccióActualitzat

Un espectacular incendi ha obligat els Bombers de la Generalitat a rescatar amb grues un total de vuit veïns d'un edifici del barri de Can Puiggener, a Sabadell. El fum que hi havia no els permetia baixar per l'escala, la qual cosa ha obligat a utilitzar les grues per al rescat.

El foc s'ha declarat cap a tres quarts de quatre al segon pis d'un bloc situat al número 34 del carrer Archidona, que concentra un alt percentatge de persones immigrants. No hi ha hagut cap ferit i, excepte els veïns del pis on ha començat el foc, la resta ja han pogut tornar a casa.

Fonts de la policia municipal han informat que s'ha atès set persones veïnes de l'immoble per inhalació de fum, però que ningú ha quedat intoxicat de gravetat. Per ara es desconeixen les causes del foc, que ha provocat una gran fumera, visible des d'altres barris de Sabadell.

Anar al contingut