Tàrrega

Un espectacle de gran format de Kiku Mistu obre una nova edició de la Fira de Tàrrega

Tàrrega ha donat el tret de sortida a la Fira de Teatre al Carrer. Durant quatre dies els carrers de la capital de l'Urgell es convertiran en l'escenari de la mostra, en què participaran 82 companyies i es faran 17 estrenes, algunes d'internacionals. La inauguració ha anat a càrrec de Kiku Mistu amb una proposta intimista, molt participativa i en la qual el públic ha estat el protagonista. Un any més, enguany arriba a la 29a edició, la Fira de Tàrrega ofereix teatre, circ i gastronomia.

Actualitzat
La Fira de Tàrrega ha començat a rodar amb dos clowns amb veu impossible de la companyia Gestual, de Xile. També han donat la benvinguda al públic els catalans Always Drinking, amb "La Calle es nuestra", que han fet honor al nom de l'espectacle i han encomanat bon humor i energia a ritme de xaranga.

I de bon humor tampoc no els en falta a Vagalume Teatro, que han fet servir un giny tronat per viatjar al seu univers particular. Una tripulació amb un capità que intenta demostrar -sense gaire traça- què es pot fer quan la llei que et regeix no és la de la gravetat.

De França ha arribat un grup d'intervenció especial de Carnage Productions buscant problemes a solucions i parodiant, amb les seves acrobàcies, la mítica sèrie televisiva "Els homes de Harrelson".

El territori per excel·lència d'aquest certamen és, sens dubte, el carrer. Durant quatre dies, l'espai urbà de Tàrrega es posa la màscara per interpretar el seu millor paper: el de la Fira de Teatre.

Fins i tot l'últim racó d'aquesta ciutat es converteix en escenari de les noves tendències creatives, com l'acció inaugural "Compartim la llum", de Kiku Mistu, que no ha arribat amb la intensitat que es volia.

La fira ha pogut esquivar la crisi

El director artístic de la Fira de Tàrrega ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que han pogut esquivar la crisi. Corominas considera també que la fira ha de continuar sent la plataforma per a les companyies que comencen i que es mouen en els espais menys convencionals.
Anar al contingut