Espanyol

Un Espanyol ple de suplents perd la imbatibilitat davant un Vila-real més pràctic (2-1)

L'Espanyol ha patit la primera derrota de la temporada al Madrigal (2-1) en un partit en què Aguirre ha fet una megarotació: l'onze inicial presentava vuit canvis respecte al partit contra l'Athletic. El Vila-real s'ha avançat als 30 segons a través de Perbet i Pereira, a l'equador de la segona part, ha ampliat l'avantatge. Sergio García ha donat esperances a l'Espanyol amb un golàs quan faltaven onze minuts per al final. Amb la desfeta, els d'Aguirre baixen a la sisena plaça.

L?Espanyol ha patit la primera derrota de la temporada al Madrigal en un partit en què Aguirre ha fet una megarotació: l'onze inicial presentava vuit canvis respecte al partit contra l'Athletic. El Vila-real s'ha avançat gràcies a Perbet i Pereira, a l'equador de la segona part, ha ampliat l'avantatge. Sergio García ha donat esperances a l'Espanyol amb un golàs a onze minuts per al final. Amb la desfeta, els d'Aguirre baixen a la sisena plaça.

Aguirre se l'ha jugat d'inici. Només Casilla, Héctor Moreno i Sergio García sobrevivien de l'alineació contra l'Athletic de dilluns. I la primera bufetada per als blanc-i-blaus ha arribat aviat, massa aviat, als 30 segons, en una badada defensiva periquita que ha aprofitat el francès Perbet.

Un Espanyol massa experimental

L'Espanyol ha mirat de reaccionar, però s'ha notat la falta de connexió entre tants suplents habituals. En el minut 16, el mexicà Giovanni ha pogut ampliar l'avantatge en un altre desajust defensiu, però Casilla ha salvat el seu equip en una gran parada. En el 21, l'única opció dels d'Aguirre i amb polèmica. El brasiler Sidnei ha rematat des de la frontal i la pilota ha tocat a la mà de Mussachio dins de l'àrea. El penal era clar, però el col.legiat Prieto Iglesias no l'ha vist.

A partir d'aquí, els periquitos s'han perdut en un mar d'inconcrecions i una manca de profunditat alarmant amb Sergio García desaparegut totalment. De la seva banda, el Vila-real ha tocat amb més criteri i Giovanni de nou i Mario han pogut fer el 2-0 però Casilla, qui si no, ho ha impedit en dues parades de mèrit.

Pressió blanc-i-blava i gol local

A la represa, Aguirre ha fet entrar Víctor Sánchez i l'Espanyol ha estat l'amo de la pilota, però sense generar gaire perill. L'única ocasió l'ha tingut Thiévy en un xut des de la frontal que ha fregat el pal. El Vila-real s'ha defensat amb ordre i ha esperat el seu moment al contraatac. I ha arribat al 22 en una jugada de mestre de Cani, que ha donat el gol fet a Pereira amb Casilla batut.

Sergio García ha aparegut al 34 per donar-li vida al seu equip amb un golàs després de marxar d'Iñiguez i batre Asenjo amb un xut potentíssim per l'escaire. L'Espanyol ha pressionat amb més intenció que idees clares fins al xiulet final i ha caigut per primer cop a la Lliga davant d'un Vila-real que promet picar molt alt. De moment, resisteix en la quarta plaça.