Espanyol

Un Espanyol molt inofensiu torna a caure davant el Reial Madrid i s'acomiada de la Copa (1-0)

L'Espanyol s'ha acomiadat de la Copa del Rei encaixant una nova derrota davant del Reial Madrid (i amb el mateix resultat que les anteriors, 1-0) i sense haver tingut opcions en cap moment d'inquietar el rival. Els d'Aguirre han rebut el gol als 6 minuts, Jesé n'ha estat l'autor, i, a partir d'aquí, a penes han disposat d'ocasions clares per empatar. Kiko Casilla ha estat, sens dubte, el millor blanc-i-blau sobre la gespa i ha tornat a desquiciar Cristiano Ronaldo.

L'Espanyol s'ha acomiadat de la Copa del Rei encaixant una nova derrota davant del Reial Madrid (i amb el mateix resultat que les anteriors, 1-0) i sense haver tingut opcions en cap moment d'inquietar el seu rival. Els d'Aguirre han rebut el gol als 6 minuts, Jesé n'ha estat l'autor, i, a partir d'aquí, a penes han disposat d'ocasions clares per empatar. L'Espanyol, a més, ha acabat amb deu homes per l'expulsió de Víctor Sánchez al minut 75.

El primer cop, molt aviat

El Reial Madrid ha sortit a la gespa dominador, amb la intenció de no patir cap ensurt. L'Espanyol ha esperat al darrere, massa poruc, i ha estat curiosament en la primera contra clara dels blancs quan s'ha trencat el matx. Xabi Alonso ha assistit en llarg el jove Jesé que ha marxat per velocitat de Capdevila i, sol davant de Casilla, no ha perdonat.

L'1-0 no canviava gaire l'eliminatòria: als periquitos els calien igualment dos gols per passar a les semifinals. L'Espanyol, però, no funcionava en la creació (amb una línia de suplents habituals com Torje, Àlex i Pizzi) i el Madrid li buscava les pessigolles contínuament per totes dues bandes.

Casilla fa tornar boig Cristiano

Cristiano Ronaldo n'ha tingut dues de bones, però Casilla ha tornat a ser el seu malson amb dues intervencions magistrals. Poc després, el porter espanyolista ha tret un xut llunyà i rebotat de Di María que entrava. Un cop més, el porter d'Alcover s'erigia com el millor home blanc-i-blau.

A partir d'aquí, de la mitja hora, el Madrid s'ha relaxat i l'Espanyol ha començat a combinar amb criteri i a arribar a l'àrea local. Sergio García ha treballat massa en solitari, no obstant, i les úniques opcions per marcar les ha tingut Pizzi en un xut des de prop rebutjat per la defensa i en una volea que ha sortit alta.

Poca ofensiva catalana

Aguirre ha mirat de donar més profunditat al seu equip amb l'entrada de Córdoba al minut 46 per Torje. El colombià ha disposat d'un opció un minut després, però el seu intent de vaselina ha sortit alt. Aquí ha acabat el potencial ofensiu periquito en la segona meitat. Tot i moure bé la pilota en algunes fases del joc, mai ha arribat amb claredat a prop de Casillas.

En l'altre costat, Cristiano Ronaldo ha pogut fer el segon, però, qui si no, Casilla li ha tret un xut a boca de canó a còrner. El magnífic porter tarragoní ha fet molts punts per fitxar pel Madrid, que és el que es rumoreja amb força des de fa dies.

Expulsió de Víctor Sánchez

El Madrid ha controlat la situació sota la batuta mestra de Xabi Alonso i més encara amb l'expulsió de Víctor Sánchez per doble groga. Una vermella que no li impedirà estar diumenge a Sevilla contra el Betis.

Al minut 87, Raül Rodríguez ha tingut als seus peus el gol de l'empat en un lliure directe llançat per Sergio García, que ha rematat sol al segon pal, però a l'exterior de la xarxa.

L'Espanyol ha dit adéu a la Copa donant la cara al Bernabéu, però deixant clara la seva inferioritat a tots els nivells davant d'un Madrid que ha jugat amb suplents i a mig gas i que ja té bitllet per les semifinals.