Longo serà operat divendres d'una luxació a l'espatlla.
Espanyol

Un Espanyol consumit pels nervis perd contra l'Atlètic a Cornellà-el Prat i se situa cuer en solitari (0-1)

L'Espanyol és cuer en solitari de la Primera Divisió després d'haver encaixat contra l'Atlètic de Madrid la cinquena derrota en sis jornades. Un gol de Raúl García en el minut 29 va donar el triomf als "colchoneros" i va furgar en la crisi del conjunt blanc-i-blau, que va ser acomiadat amb xiulets i crits de "dimissió" contra la directiva d'una afició tipa de veure l'equip a la deriva.

L'Espanyol s'ha situat cuer en solitari de la Primera Divisió després d'encaixar contra l'Atlètic de Madrid la cinquena derrota en sis jornades. Un gol de Raúl García en el minut 29 va donar el triomf als "colchoneros" i va furgar en la crisi del conjunt blanc-i-blau, que va ser acomiadat amb xiulets i crits contra la directiva d'una afició tipa de veure l'equip a la deriva.

Tot i que els de Diego Simeone van sortir més endollats, el domini visitant va ser estèril i l'Atlètic no tenia gaire  profunditat davant un Espanyol que va resistir la pressió del rival en uns primers vint minuts avorrits i sense ocasions de perill a cap de les dues àrees. Els de Pochettino, incapaços de crear perill a la porta de Courtois, van veure com en el minut 29 Raúl García, que ja havia avisat poc abans, va rematar de cap i sense oposició al fons de la xarxa.

El gol de l'Atlètic va instal·lar el nerviosisme a les graderies de l'estadi blanc-i-blau i Pochettino va reaccionar fent el primer canvi al cap de mitja hora de joc. Rui Fonte va entrar per Cristian Gómez, precisament l'autor de l'unica rematada de l'Espanyol sobre la porteria visitant poc abans d'enfilar el camí cap el túnel de vestidors. L'entrada del portuguès no va ser el revulsiu esperat, i Koke, després d'una greu errada de Javi López, va estar a punt de fer el 0 a 2 amb un xut per sobre del travesser. Aquesta ocasió de perill va provocar els primers xiulets de l'afició espanyolista al seu equip, que no va reaccionar i que va demanar a crits arribar al descans com més aviat millor. Un sector del públic fins i tot va cridar "directiva, dimissió", i va acomiadar els jugadors amb xiulets al final d'uns primers quaranta-cinc minuts pèssims.

Crits contra la directiva

L'Espanyol va intentar reaccionar a l'inici de la segona meitat i Longo, amb un xut creuat, va posar a prova Courtois en l'ocasió més clara de tot el matx. Però només va ser un miratge. Amb un ambient cada vegada més enrarit i el nerviosisme de la grada encomanat als futbolistes, Cristian va evitar el 0 a 2 desviant una rematada del "Cebolla" Rodríguez. Però l'Atlètic va fer un pas enrere de manera descarada i l'Espanyol, a base de coratge, va buscar amb insistència l'empat. Víctor Sánchez hauria pogut marcar l'un a un amb una gardela des de la frontal que Courtois va desviar amb problemes.

A base d'orgull, els blanc-i-blaus van seguir insistint, i Stuani, de cap, va fregar l'empat a un en el minut 77. Però l'Atlètic, a la contra, va tenir la sentència amb un xut del "Cebolla" Rodríguez que Cristian va refusar amb el peu. I amb una afició local cada vegada més indignada amb el seu equip, Adrián, ja en temps de descompte, va estar a punt de donar el cop defintiu als blanc-i-blaus, però es va tornar a trobrar amb el porter argentí. Ja a la desesperada, Tejera va disposar de l'última ocasió per evitar el desastre d'un Espanyol sense rumb i que només suma un punt de 18 de possibles, el pitjor inici de la seva història en la Lliga.

L'Espanyol va jugar amb aquest onze: Cristian, Javi López, Raúl Rodríguez, Hécto Moreno, Víctor Álvarez, Forlín, Víctor Sánchez, Cristian Gómez, Verdú, Simao i Longo. Els "colchoneros", que tenen la baixa de Radamel Falcao, el seu màxim golejador, van jugar amb Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis, M. Suárez, Tiago, Raúl García, Arda, Koke i Diego Costa.