Cambrils

Un emotiu funeral acomiada la jove de Cambrils morta a Alemanya

Centenars de persones s'han aplegat a l'església de Santa Maria de Vilafortuny de Cambrils per donar l'últim adéu a Marta Acosta Mendoza, la jove de 21 anys morta dissabte passat en el tràgic accident ocorregut en el Loveparade de Duisburg, a Alemanya. El fèretre, cobert de corones de flors, ha arribat al temple a les onze del matí, enmig d'un emotiu i respectuós silenci trencat només per les llàgrimes i mostres de dolor. A l'interior de l'església, que s'ha omplert de gom a gom per acomiadar la jove, esperaven els pares i els dos germans menors -un noi i una noia-, així com amics i coneguts de la Marta, veïns i autoritats. Per exprés desig de la família, s'ha celebrat una cerimònia íntima sense la presència de mitjans de comunicació.

Actualitzat
Entre els presents, hi havia la subdelegada del govern espanyol a Tarragona, Teresa Pallarès, el delegat de la Generalitat, Xavier Sabaté, l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, Francesc Xavier Grau, on la jove estudiava Filologia Anglesa. També hi ha assistit el director general de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II, José María Grávalos, ja que el pare de Marta Acosta treballa a la central nuclear de Vandellòs II.

D'altra banda, el funeral en memòria de Clara Zapater, l'altra jove tarragonina morta en el Loveparade, se celebrarà a les cinc d'aquesta tarda a l'església de Sant Pau de Tarragona.

Anar al contingut