Rússia

Un dron capta l'angoixa d'una ossa en veure que el seu cadell cau per una muntanya

RedaccióActualitzat

Un dron capta un angoixant moment amb final feliç. Una mare os veu com el seu cadell cau muntanya avall a la regió de Magadan de Rússia.

Mare i fill estan travessant per una muntanya amb un fort pendent quan el petit rellisca diverses vegades. En un dels moments el petit gairebé arriba a la mare, que està mirant l'escena des de d'alt, però el dron que està enregistrant la imatge s'acosta massa i la mare s'espanta, intenta agafar el fill, però no ho aconsegueix i encara cau més.

Les imatges les va compartir aquest dissabte Ziga Tong a través de Twitter. Tong és membre de la Reial Societat Canadenca de Geografia i directora de WWF, el Fons Mundial per a la Natura.

 

 

El vídeo suma més de 3.900.000 visualitzacions en menys de 24 hores, 47.000 retuits i més de 125.000 m'agrada.

Entre els comentaris els usuaris destaquen la perseverança del petit i com la mare deixa que pugi sol, sense sobreprotegir-lo. O com el petit intenta seguir les passes de la mare per arribar fins a ella.

 

Altres destaquen el fet que el dron s'acosta massa i espanta la mare, que, per protegir el petit, intenta donar un cop al dron i no pot agafar el petit. I reflexionen sobre el fet que per captar boniques imatges amb dron no hauríem de destorbar la vida salvatge.

 

ARXIVAT A:
Viral Medi ambient
Anar al contingut