El dispositiu policial que es va dur a terme la matinada de dissabte a diumenge a Sarrià de Ter, en una imatge cedida aquest 19 de juny de 2017. (Ho…
El dispositiu policial que es va dur a terme la matinada de dissabte a diumenge a Sarrià de Ter, en una imatge cedida aquest 19 de juny de 2017. (Horitzontal)

Un dispositiu de Mossos i Policia Local de Sarrià de Ter acaba amb una detenció i el comís de tres armes blanques

ACN Sarrià de Ter.-Un dispositiu conjunt entre Mossos d'Esquadra i Policia Local de Sarrià de Ter (Gironès) ha permès controlar 250 vehicles, escorcollar-ne 15 i identificar 30 persones. L'actuació, que es va dur a terme la matinada de dissabte a diumenge, va acabar amb dues sancions a conductors que van donar positiu en alcoholèmia administrativa i una denúncia per no portar correctament la ITV. Els mossos, a més, van detenir un home que tenia una ordre de detenció pendent i van comissar tres armes blanques, substàncies estupefaents (marihuana) i un aparell electrònic de dubtosa procedència.

L'actuació va tenir lloc la matinada del 17 al 18 de juny a Sarrià de Ter i s'emmarca en un control de prevenció d'il·lícits. El dispositiu, d'una hora de durada, es va situar a l'avinguda de França en sentit Girona. Els agents dels dos cossos de seguretat van canalitzar el trànsit cap als laterals. En total, es van controlar 250 vehicles, dels quals en van aturar i escorcollar 15 i van identificar 30 persones. La Policia Local, competent en normativa de trànsit, va sancionar dos conductors per donar positiu en alcoholèmia administrativa i en va denunciar un altre per no portar correctament la ITV. Els mossos, per la seva banda, van detenir un home sobre el qual constava una ordre judicial de detenció pendent i van comissar tres armes blanques, drogues i un dispositiu electrònic després que la persona que el duia no en pogués acreditar la procedència. Els cossos de seguretat mantindran les actuacions conjuntes en propers dispositius.

Anar al contingut