Un dirigent del PP andalús se sent "gilipollas" per creure's els tòpics dels catalans

Triomfa a Facebook el comentari d'un dirigent dels populars andalusos que desmunta tòpics després d'haver passat uns dies a Catalunya

RedaccióActualitzat

Un escrit d'un dirigent del PP d'Andalusia que desmunta els tòpics sobre els catalans s'ha fet viral a Facebook, on acumula milers de reaccions i comparticions. Toni Martín, vicesecretari de Coordinació Política dels populars andalusos, assegura en el post que se sent com un carallot per haver-se cregut els estereotips i relata l'experiència d'uns dies de vacances a Girona, on, segons explica, ha pogut constatar que res del que es pensava és veritat.

"Sí que me'n vaig una mica amb la sensació de ser 'gilipollas'. Que als cinquanta anys, i tenint en compte tot el que hem viscut, encara sigui capaç d'empassar-me aquests estereotips, aquests clixés que tan poc m'han agradat sempre que els al·ludits som nosaltres, els andalusos... Amb aquests tòpics malignes d'uns i altres, i amb el que passa políticament per aquí, només contribuïm a estendre l'odi i el rebuig."

El dirigent popular fa referència a les suposades mirades de fàstic pel fet de ser espanyol o al tòpic que diu que la gent et continua parlant en català malgrat que els hagis dit que no l'entens.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut