"UN DÉU SALVATGE", nominada als XXXVII premis César de l'Acadèmia de Cine francesa 2012

La coproducció "Un déu salvatge", de Roman Polanski, ha obtingut una nominació en la modalitat de millor guió adaptat, guió escrit pel mateix Polanski i Yasmina Reza.

""Un déu salvatge" és una adaptació de l'obra de Yasmina Reza "Dieu du carnage". El film, interpretat per Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz i John C. Reilly, està coproduït per SBS Productions, Constantin Film Produktion, Versátil Cinema i SPI International Polska, amb participació de Televisió de Catalunya.

El llargmetratge va guanyar el premi Leoncino d'Oro Agiscuola, del Festival de Venècia del 2011.  Els guardons es lliuraran el 24 de febrer al Théâtre du Châtlet de París.


Sinopsi:
La pel·lícula arranca d'una disputa entre dos nens d'11 anys. Un dels dos colpeja la cara de l'altre amb un bastó. Més tard, els pares dels nens es reuneixen a casa de la víctima amb el propòsit de solucionar civilitzadament el conflicte. La reunió comença de manera formal, però, de mica en mica, les parelles van descobrint les seves opinions i el conflicte no triga a sorgir.



Anar al contingut