"Un déu salvatge" Diumenge a TV3

amb Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz i John C. Reilly

Actualitzat
La producció "Un déu salvatge", de Roman Polanski, es va emetre diumenge 19 de febrer a les 17.30 aTV3. La pel·lícula és una adaptació de l'obra de teatre homònima de Yasmina Reza. El film, interpretat per Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz i John C. Reilly passa en un apartament de Nova York. La intensió inicial és reunir dos matrimonis de forma amistosa per poder solucionar una picabaralla que han tingut els seus fills en un parc. Però la trobada es complica. La pel·lícula va guanyar  diversos premis entre el 2011 i 12 com el premi a millor càsting al Boston Society of Film Crítics Awards i a l'European Film Awards; el César i la medalla CEC a la millor adaptació de guió, el Leoncino d'Oro Agiscuola del Festival de Venècia i el guardó a millor pel·lícula europea als Premis David di Donatello, a part de diverses nominacions com les dues aconseguides als Globus d'Or a millor actriu de comèdia/musical (Foster i Winslet), i una nominació als 26 premis Goya com a millor pel·lícula europea. És una producció de SBS Productions, Constantin Film Produktion, Versátil Cinema i SPI International Polska, amb participació de Televisió de Catalunya.

Sinopsi
La pel·lícula arrenca d'una disputa entre dos nens d'11 anys. Un dels dos colpeja la cara de l'altre amb un bastó. Més tard, els pares dels nens es reuneixen a casa de la víctima amb el propòsit de solucionar civilitzadament el conflicte. La reunió comença de manera formal, però, de mica en mica, les parelles van descobrint les seves opinions i el conflicte no triga a sorgir.

Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Roman Polanski
Guió: Roman Polanski i Yazmina Reza
Producció executiva: Saïd Ben Saïd, Oliver Berben, Frederic Blum, Marisa Fernández Armenteros, Susann Funke, Eva Garrido, Javier Méndez, Jaume Roures, Piotr Reisch, Martin Moszkowicz
Intèprets: Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz i John C. Reilly
Direcció de fotografia: Pawel Edelman
Música: Alexandre Desplat

 

 

Anar al contingut