Operació de la Guàrdia Civil a Ceuta
Operació de la Guàrdia Civil a Ceuta
Madrid

Un detingut per terrorisme jihadista a Figueres

Aquesta matinada, també s'han detingut dues persones més a Ceuta en una operació contra el terrorisme jihadista

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut aquest divendres a Figueres un marroquí de nacionalitat holandesa per la seva presumpta pertinença a Estat Islàmic. El detingut hauria estat en zona de conflicte i hauria tornat fa pocs dies.

Ara, els investigadors tracten de determinar el grau de radicalització del detingut, les seves possibles vinculacions a Europa, les activitats que hagi pogut fer a favor d'Estat Islàmic i el que pretenia quan va tornar a Espanya.

La Guàrdia Civil també ha localitza un dipòsit d'armes pertanyent als dos membres afins a Estat Islàmic detinguts aquesta matinada a Ceuta. En el dipòsit s'hi ha trobat un subfusell automàtic, amb el seu carregador amb munició de 9mm i 3 matxets de grans dimensions

Detencións d'aquesta matinada a Ceuta

Aquesta matinada, han estat detingudes dues persones a Ceuta en una operació contra el terrorisme jihadista, i ja han estat traslladades a Madrid.

Des del 2015, any en què l'alerta antiterrorista es va apujar a 4, les forces de seguretat de l'Estat han detingut 181 terroristes jihadistes.

 

Anar al contingut