Oficials es preparen per patrullar (Foto: EFE)
La policia ha detingut un jove de 22 anys per la mort de Richard Mannington Bowes. (Foto: EFE)
Londres

Un detingut per la mort d'un home atacat durant els aldarulls al Regne Unit

La policia ha detingut aquest divendres un jove de 22 anys en relació amb la mort de Richard Mannington Bowes, un home de 68 anys que va ser atacat durant els aldarulls mentre intentava apagar un foc al barri d'Ealing, a l'oest de Londres. El detingut està en custòdia de la policia en una comissaria de l'oest de la ciutat i està acusat d'assassinat, disturbis i robatori.

Actualitzat
La víctima, Mannington Bowes, és el cinquè mort per culpa dels disturbis, després que van perdre la vida un jove de 26 anys a Croydon i tres nois que protegien un negoci a Birmingham. Scotland Yard ja ha detingut 1.051 persones només a Londres des de l'inici dels aldarulls. A Birmingham, la policia ha detingut 445 persones.

La policia d'arreu d'Anglaterra està portant tos els detinguts als tribunals, on com a norma general no se'ls garanteix llibertat sota fiança. De fet, a Londres, el tribunal de primera instància que rep els casos -que té poders per condemnar a multes de fins a 5.000 lliures i sis mesos de presó- remet els detinguts al Crown Court, que té capacitat de dictar sentències de presó més dures.
Anar al contingut