Els 17 quilos de marihuana requisats pels Mossos i la Guàrdia Urbana en una associació cannàbica de Barcelona. (Foto: ACN)
Com a resultat de l'operació, s'ha detingut un home i s'ha imputat vuit persones. (Foto: ACN)
Barcelona

Un detingut i 17 quilos de cànnabis decomissats d'una associació cannàbica

Els agents han detingut el responsable del local i s'han imputar vuit persones més que estan pendents de citació judicial.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han escorcollat una associació cannàbica del carrer Ample de Barcelona on han trobat 17 quilos de marihuana i gairebé 11.000 euros en efectiu.

Com a resultat de l'operació, s'ha detingut el responsable del local com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament, tràfic de drogues, i s'han imputat vuit persones més que estan pendents de citació judicial.

La investigació, tutelada pel jutjat d'instrucció número 6 de Barcelona, es va iniciar a finals de juny després de les queixes veïnals relacionades amb la gran afluència de gent que entrava i sortia del local.

Els agents de la Unitat d'Investigació de Ciutat Vella van realitzar dos dispositius previs a l'entrada i van fer un escorcoll al local on van agafar declaració a clients-socis que admetien que pagaven una quota per poder recollir la marihuana.
Anar al contingut