Pallaresos

Un detingut als Pallaresos, acusat de la desaparició de l'exparella i del cunyat

Després d'hores d'escorcolls, els Mossos han detingut als Pallaresos, al Tarragonès, un home acusat de la desaparició de la seva exparella i del cunyat fa dos anys. L'home ja havia complert condemna per l'assassinat de la seva dona i el seu fill, de 6 anys.

Actualitzat
Ha servit cafès fins a aquest matí, quan un grup dels Mossos d'Esquadra l'han anat a buscar per escorcollar el bar, primer, i casa seva, després. Sospiten que està vinculat amb la desaparició de la seva exparella, Júlia Lamas, i del cunyat, Maurici Font. Van desaparèixer fa just dos anys i no han donat senyals de vida. De fet, tampoc han tocat ni un euro dels comptes corrents i ell, diabètic, tampoc consta que hagi anat a comprar la medicació, segons figura al sumari del cas.

Els agents han estat tot el matí buscant proves. Dels desapareguts no n'hi ha cap rastre, però la germana de la Júlia, i esposa del Maurici, i la família creuen que el detingut sap molt bé on són i durant aquests dos anys han reclamat que no s'investigués el cas com una desaparició voluntària.

Ramon Laso va ser condemnat a més de 57 anys de presó l'any 1993 per un doble assassinat. Va matar la que era la seva dona l'any 1988. En va deixar el cos a la via del tren per simular que havia estat un suïcidi. I així va constar en un primer moment. Un any després va matar el fill que havien tingut en comú; un nen de 6 anys. Semblava un accident de cotxe a la carretera de Xerta, a Gandesa, un accident pel qual va cobrar tres milions i mig de pessetes. Empresonat a Tarragona no hi va estar ni set anys. Tenia molt bon comportament i va treballar a l'economat per reduir temps de condemna.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut