Una imatge de l'incendi que va afectar la comarca dels Serrans i el Camp del Túria. (Foto: ACN)
Una imatge de l'incendi que va afectar la comarca dels Serrans i el Camp del Túria. (Foto: ACN)
Vilamarxant

Un detingut a Vilamarxant com a presumpte autor de 2 incendis la setmana passada

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Vilamarxant com a presumpte autor de dos dels tres incendis que van cremar la setmana passada entre aquest municipi i el de Riba-roja.

RedaccióActualitzat
Fonts de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana han anunciat que la Guàrdia Civil ha detingut avui un veí de Vilamarxant, al Camp del Túria, a València, com a presumpte autor de dos dels tres incendis que van cremar la setmana passada entre aquest municipi i el de Riba-roja.  

El detingut, de 34 anys i que té antecedents per altres tipus de delictes, passarà a disposició judicial les pròximes hores.

Els dos incendis es van declarar el dilluns 24 de setembre i tos dos estan extingits, però encara no se n'ha determinat la superfície afectada.

L'home detingut avui no té cap relació amb la persona que la policia local de Riba-roja va detenir dimarts passat com a presumpte autor de l'incendi d'aquesta localitat i que, després de declarar davant la Guàrdia Civil, va ser posat en llibertat perquè no hi havia indicis suficients de participació en els fets que se li imputaven.

Anar al contingut