NBA

Un desencertat Navarro veu com Allen Iverson enfonsa els Grizzlies per 106-102

En absència de Pau Gasol, lesionat, Rudy Gay ha tornat a ser el referent dels Grizzlies en totes les facetes del joc de l'equip de Marc Iavaroni. Els seus 30 punts i les seves 10 assistències, però, no han pogut evitar la derrota dels Grizzlies davant els Nuggets per 106-102. Allen Iverson ha liderat el triomf del seu equip i ha evitat la tercera derrota consecutiva. L'all star Juan Carlos Navarro ha estat nefast en els tirs i només ha pogut anotar quatre punts.

Actualitzat

La nominació per a l'All Star ha posat nerviós Juan Carlos Navarro perquè el català ha estat nefast en la derrota dels Grizzlies davant els Nuggets per 106-102. La Bomba ha errat tots els seus triples (0 de 8) i només ha transformat dos dels seus dotze llançaments de camp. Amb aquesta pèssima estadística, el de Sant Feliu, que ha estat titular, només ha anotat quatre punts, tot i que ha capturat set rebots i ha repartit tres assistències.

Amb Navarro absent, el protagonisme dels de Memphis ha estat per a l'omnipresent Rudy Gay i Mike Miller (22 punts). Kyle Lowry també ha tingut una bona nit anotadora (19 punts), tot i que cal destacar l'aparició de Darko Milicic, amb 14 punts i 16 rebots, igualant així la seva millor marca en captures.

Tot aquest esforç, però, ha estat estèril davant el lideratge d'Allen Iverson i la contundència de Marcus Camby (13 punts i 19 rebots). Anthony Carter i Linas Kleiza han acabat amb 18 i 15 punts respectivament. El desconegut aquest cop ha estat Kenyon Martin.

Calderón, en ratxa

José Manuel Calderón no para i sembla haver-se convertit en un dispensador de dobles-dobles. Aquesta matinada ha completat el 16è de la temporada, quart consecutiu, amb 11 punts i 11 assistències en només 26 minuts de joc. Els Raptors han apallissat els Wizards per 122-83, venjant la derrota de l'últim partit. Andrea Bargnani ha aparegut en escena i ha estat el màxim anotador del partit amb 19 punts.

Massa James per al Portland

LeBron James ha tornat a fer de les seves i una cistella en l'últim segon ha donat la victòria als Cavaliers davant el Portland per 84-83. L'escorta ha tingut un últim període terrorífic perquè ha anotat 17 dels seus 37 punts en una nova exhibició de poder i autoritat. A més, James ha capturat 14 rebots. Els Trial Blazers no han pogut aturar l'estrella de Cleveland i han cedit amb un discretíssim Sergio Rodríguez (una assistència, zero punts).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut