Barcelona

Un dels acusats de la mort d'Isanta va dir a la seva mare que "sembla com si haguéssim mort el fill del rei"

Avui ha començat a l'Audiència de Barcelona el judici per la mort de Josep Maria Isanta. Els fets van passar fa dos anys, durant les festes de la Patum de Berga. Hi va haver una baralla i Josep Maria Isanta va morir apunyalat. Nou persones seuen al banc dels acusats per aquell crim. Avui han començat a declarar i, tot i que han reconegut que van participar en la baralla, neguen haver atacat ningú. Un dels acusats ha dit els autors de les ganivetades són companys seus que ja han estat jutjats per aquest cas.

Actualitzat

El fiscal del judici per la mort de Josep Maria Isanta a Berga ha presentat com a prova una conversa telefònica entre Raúl B.B., un dels acusats, i la seva mare, en què el processat diu que "sembla com si haguéssim mort el fill del rei en comptes d'un subnormal", i reitera que "agafo i el mato una altra vegada". Raúl B.B. ha assegurat en el judici que no reconeix la seva veu ni la de la seva mare en aquest enregistrament. Abans havia negat també haver participat en la mort d'Isanta i en les diferents agressions durant la Patum de l'any 2005.

Un altre dels acusats, Santiago S.P., ha declarat que va veure com Pablo Enrique M.V., un altre dels processats, va clavar una navalla al pit d'una persona durant la baralla "en què participaven entre setanta i vuitanta persones". Per la seva banda, Pablo Enrique M.V. ha dit que en cap moment va clavar cap navalla, tot i que sí que va participar en la baralla, i que van ser el seu cosí, Christian, i un altre noi, Norberto, els que portaven armes blanques i les van utilitzar per agredir dues de les víctimes. Aquests dos menors van ser condemnats en el judici del Jutjat de Menors fa un any i tres mesos per un delicte d'homicidi i tres intents d'homicidi.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut