Un cuiner vallenc introdueix el calçot en la cuina d'avantguarda

Valls.- El cuiner vallenc Àngel Solé ha introduït el calçot en l'alta cuina gastronòmica, a través de l'elaboració de diversos plats selectes. Els calçots, que tradicionalment es mengen amb les mans, passen a ser un plat de forquilla i ganivet. Els plats incorporen els calçots i diferents ingredients de la calçotada, elaborats amb noves formes de cocció, i amb els fumats com a base principal de la seva innovació. Àngel Solé és alumne de diverses escoles d'alta cuina gastronòmica. Regenta el restaurant Ca l'Àngel, situat a la carretera del Pla de Valls. El restaurador ha presentat aquest dijous a la tarda aquests plats davant els mitjans de comunicació, i diumenge ho farà al Pati de Valls, coincidint amb la celebració de la Gran Festa de la Calçotada.
Un cuiner vallenc introdueix el calçot en la cuina d'avantguarda

Un cuiner vallenc introdueix el calçot en la cuina d'avantguarda

Valls.- El cuiner vallenc Àngel Solé ha introduït el calçot en l'alta cuina gastronòmica, a través de l'elaboració de diversos plats selectes. Els calçots, que tradicionalment es mengen amb les mans, passen a ser un plat de forquilla i ganivet. Els plats incorporen els calçots i diferents ingredients de la calçotada, elaborats amb noves formes de cocció, i amb els fumats com a base principal de la seva innovació. Àngel Solé és alumne de diverses escoles d'alta cuina gastronòmica. Regenta el restaurant Ca l'Àngel, situat a la carretera del Pla de Valls. El restaurador ha presentat aquest dijous a la tarda aquests plats davant els mitjans de comunicació, i diumenge ho farà al Pati de Valls, coincidint amb la celebració de la Gran Festa de la Calçotada.