Barcelona

Un cotxe avariat provoca 11 quilòmetres de cues a la ronda Litoral

Divendres amb circulació complicada a la xarxa viària catalana. A les retencions habituals d'un dia d'entre setmana s'hi ha sumat un accident a la ronda Litoral que ha dificultat encara més el trànsit durant les primeres hores del matí. Un cotxe ha patit una avaria i ha provocat cues de fins a 11 quilòmetres en aquesta via en sentit Llobregat. El vehicle ha tingut problemes al túnel del Moll de la Fusta i ha obligat a tancar momentàniament les entrades 22, 23 i 24. La situació ja s'està normalitzant.

Actualitzat
L'avaria d'una cotxe al túnel del Moll de la Fusta de la ronda Litoral de Barcelona ha obligat a tancar temporalment les entrades de la Barceloneta, el Poble Nou-Bac de Roda i la Rambla Prim. Aquestes mesures han causat fins onze quilòmetres de retencions, fins al barri de Bon Pastor, en sentit Llobregat.

Segons explica la Guàrdia Urbana, l'avaria s'ha produït cap a tres quarts de vuit del matí i ha afectat també la circulació al Nus de la Trinitat, on les retencions habituals s'han intensificat. Dues hores després, la situació ja s'ha normalitzat. A la resta de trams viaris, les cues han estat les habituals d'un dia de cada dia al matí i han millorat a mesura que avançava el matí.
Anar al contingut