Imatge de la bicicleta després de l'accident amb el vehicle que va fugir a Vilafranca del Penedès aquest dilluns 20 de març de 2017. (Horitzont…
Imatge de la bicicleta després de l'accident amb el vehicle que va fugir a Vilafranca del Penedès aquest dilluns 20 de març de 2017. (Horitzontal)

Un conductor té un accident amb un ciclista a Vilafranca del Penedès, es fuga i l'enxampen begut al cap de dos dies

Actualitzat

ACN Vilafranca del Penedès.-Els Mossos d'Esquadra han denunciat administrativament un home de 54 anys i veí de Vilobí del Penedès (Alt Penedès), que va fugir després de tenir un accident de trànsit amb un ciclista que va quedar ferit lleu. Tot plegat va passar dilluns 20 de març vora les sis de la tarda a la carretera BV-2127 de Vilafranca del Penedès, quan un vehicle va topar amb el ciclista i va marxa del lloc dels fets. Els agents van poder localitzar el conductor dos dies més tard a la mateixa carretera. Es dona la circumstància que l'home gairebé quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa, fet pel que també va quedar denunciat per un delicte penal contra la seguretat del trànsit.

Després de rebre l'avís de l'accident al punt quilomètric 4,5 de la carretera BV-2127 al terme municipal de Vilafranca del Penedès, la unitat d'Investigació els Mossos es va posar a treballar per localitzar el conductor, fins que 48 hores més tard de la topada, que va deixar ferit lleu al ciclista, els agents van aturar el conductor que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia. El màxim permès per llei és 0'25 mil·ligrams per litre d'aire expirat, una xifra que el conductor superava amb escreix (0,91 mg\/l) fet que suposa un delicte penal contra la seguretat del trànsit.

Anar al contingut